luni, 9 februarie 2009

Cirnati ... de Mall....cu figuri in matze...

M-am oprit in a mai scrie pentru o perioada. A trebuit sa ma relaxez si am profitat de timpul bun de afara si m-am dus catre Breaza unde am petrecut citeva zile perfecte.

Acum ca m-am intors am revenit la cirnatii de Bucuresti si mai exact la cirnatii de Mall. Nu stiati ca exista acest tip de cirnat, nu? Eu sint sigur ca stiati dar nu l-ati asociat cu imaginea lui, cu mirosul lui,cu gelul lui, cu lookul lui fantastic si greu de confundat.

Spre deosebire de cirnatul tupilat de intersectie, acel cirnat care sta ascuns sa nu fie vazut si pindeste greselile unora si altora, acest cirnat este un cirnat care se afiseaza si care este mindru de cum arata si ce pune pe el.

Sa trec la descrierea acestui tip de cirnat. De fapt ei sint de mai multe feluri si eu ii vad asa:

- cirnatul mirositor: este cirnatul in spatele caruia mergi prin Mall si lasa o dira de parfum scump in urma de parca s-ar fi imbaiat in Bulgari, Gucci, Prada, Boucheron sau alte case celebre. Este cirnatul care te ineaca cu parfumul lui pe scara rulanta si care daca treci prea aproape de el iti va otravi narile pentru cel putin 15 minute cu parfumul lui turnat de sus. Te ustura ochii cind treci pe linga el si daca ai privirea atit de agera sa te uiti la unghiile lui vei vedea ca ca poti planta griu acolo sau plante ornamentale, dar sint parfumate.... In categoria aceasta intra si "cirnatele" - fie-mi permis acest feminin inexistent - care te orbesc cu parfunuri fresh si tone de fard zidite pe icoana fetei lor.

- cirnatul D&G: este cirnatul care are pe el haine de firma cumparate de la outletul din Piata Moghioros sau Piata 1 Mai si care a venit sa isi etaleze cureaua cu tinte si centura cit un capac de canal, tricoul cu D&G pe el sau cu imprimeu Lacoste, si care merge tantos de parca nimeni nu ar sti ca tot ce e pe el e "made in china". El este si mai mindru in momentul in care pe linga el trece o cirnata cu geanta de imitatie de piele de crocodil pe care scrie Prada sau Lancome (bineinteles o geanta de voiaj) geanta pe care a primit-o cadou cu un set de parfumuri ieftine de la vinzatorul de parfumuri din aceeasi Piata Moghioros sau 1 Mai;

- cirnatul cu masina mare: este cirnatul care vine cu ditamai autobuzul si care parcheaza in fata Malului sa vada cirnatele ca el are "oua" si ca el poate sa parcheze acolo. Este genul de cirnat care daca cvede 3 locuri de parcarelibere el parcheaza in diagonala pentru ca are masina mare si pentru ca sa nu ii zgirie cineva barbatia lui de masina. Este cirnatul care se opreste sa stea de vorba cu cineva si caruia nu ii pasa ca in spatele lui este o coloana care asteapta calma sa i itreaca lui erectia spontana. Este cirnatul care ignora sensurile de mers in parcarea Mallului su care te mai si injura cu naduf daca ai tupeul sa circul i corect;

- cirnatul cu lant: este cirnatul care isi arata lantul cit 3 degete atirnind pina la buricul paros si iesit in afara de atita bere si gratar. Este cirnatul care nu te vede si care se aseaza la masa fara sa intrebe daca e liber sau care te calca in picioare daca este grabit si te-ai nimerit pe traiectoria sa. Este un cirnat gras, plin de par cu ceafa lata, ras in cap de cele mai multe ori si uneori cu niste ghiuluri cit ceasul de la Mitropolie.

Orice combinatie intre cele citeva tipuri de cirnati descrisi mai sus este posibila si pur intimplatoare. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare, orice asemanare cu personaje reale este pur intimplatoare si nu are legatura cu realitatea.

In fond si la urma urmei vorbesc despre cirnati....Mie imi este greata ..... de atita cirnatarie si cirnati ...parfumati, gusati, gulerati, masinati, imbracati, stricati ....

Un comentariu:

  1. apropos de carnati, am mancat cel mai bun la Canada Wonderland. Ma miram cum de mananca astia pe continentul american ca prostii la kkturi din astea de fast-food si m-am trezit si eu molfaind de zor la cel mai bun hot-dog mancat vreodata.

    RăspundețiȘtergere

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend