sâmbătă, 14 iunie 2008

Saptamina tacuta...

Am venit de la Viana si cum cind vii de acolo incoace lucrurile se sedimenteaza destul de greu, nu mi-a fost lesne sa pun ceva pe tapet.

Am vrut initial sa scriu citeva rinduri despre campionatul de fotbal, dar mi-am dat seama ca este moneda cea mai batuta zilele astea asa ca m-am resemnat si i-am lasat pe cei care cred ca au mai multe si mai importante de spus, sa spuna. Si asta nu ca nu m-ar fi bucurat semivictoriile echipei noastre, mai ales ca la cantitatea de kilometri de alergat cred ca vom cistiga campionatul chiar daca nu trecem de grupe. As vrea insa sa trecem...

Am vrut apoi sa scriu de concertul lui Bon Jovi de la Viena, la care am luat parte cu maxim interes si de care m-am bucurat ca un copil cind primeste jucaria preferata. Aveam si aici critici ci chestiuni de spus: plecind de la cei 3 km de STAU de pe autostrada, continuind cu cele doua greseli ale sunetistului care a uitat sa ridice caile chitarei si terminind cu proasta organizare care i-a facut pe unii sa plece din parcare la ora 8.30 dimineata zilei de dupa...Oricum concertul a fost tare...tare!

Dupa aceea ma gindisem sa scriu despre mesajul electoral inregistrat de robotul meu telefonic joi. Consoarta mea mi-a spus ca daca era dinspre alta directie nu l-as fi lasat sa se termine si as fi dat cu telefonul de pereti intr-o tornada de injuraturi. Nu pot sa nu ii dau dreptate, dar...as fi actionat la fel si de data asta in schimb mi-am dat seama ca orice as intreprinde in acest sens numai eu am de pierdut. Asa ca m-am resemnat ca oricum o sa platesc acel apel telefonic in urmatorii 4 ani de sute de ori mai mult si ma gindesc cu mare speranta ca poate o sa isi respecte promisiunile. Unul sau altul. Unul cu autostrazi fantastice si altul cu planuri stiintifico fantastice...Speranta moare ultima, dar eu ma interb ...cu cine sa votez ca sa nu imi para rau?

Am cochetat cu ideea de a vorbi despre strazi si canale. Da, despre canale. Care canale? Cele carora le-au fost furate capacele a doua zi dupa prima tura de alegeri si care si acum stau cu cite o craca de copac infipta in ele. Dar mi-am dat seama ca aceasta campanie nu a avut consistenta si atunci au avut nevoie de ceva fier. L-au luat de pe strazi si noi il vom plati sa il punem la loc. Adica tot de la noi. Nu cred ca nimeni nu stie unde se duc aceste capace de canal si cine le duce. Daca nu este asa, atunci de mai platim politia comunitara, politia locala, politia verde, politia castravetilor, politia rosiilor si politia gogosilor sau alte politii de multiple culori si feluri?

Pina la urma am zis ca mai bine scriu cite un pic din toate si le dezvolt pe fiecare in parte zilele ce vor veni. Sper sa ne fie bine si sper sa avem rezultate favorabile din toate punctele de vedere..., deh, limbaj de lemn dar ajuta...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci bucuresti canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata