miercuri, 25 martie 2009

CFR si TAROM niste haiosi!!!

Trebuie sa fac un drum la Cluj. Destul de urgent. Miine. Imi iau inima in dinti si inspectez variantele pe care le am pentru acest traseu, variante care sa nu includa condusul masinii proprietate...

Varianta 1: avion

Caut buimac pe net, dau de citeva agentii care cica dau bilete ieftine catre orice destinatie: nu mai sint bilete ieftine (care oricum nu erau decit citeva si doar cu 15 zile in avans) si nu mai sint cind vreau eu. Sa incerc la TAROM. Ma incumet si caut pe site-ul lor. Teapa: rezervarea online se poate face doar cu 72 de ore inainte de plecarea navetei cattre vazduh. Dau telefon la agentia TAROM din Victoriei si imi spune o voce blonda extrem de politicoasa ca am doua varinate la plecare si una la intoarcere. Aleg si astept nerabdator pretul. Norocul meu ca stau pe scaun: 973 RON (la un curs de 4,3 RON/EUR = 226.3 EUR) cu toate taxele si NU se poate achita online decit cu 72 de ore inainte de plecare. Multumesc frumos, nu. Nu sint atit de timpit si nici atit de disperat!!! Refuz sa cred ca un bilet Bucuresti - Cluj - Bucuresti cu simbata la destinatie e mai scump decit unu bilet dus-intors catre: Viena (90 - 120 EUR), Paris (110 - 160EUR), Amsterdam (99 - 130 EUR), Madrid (120 - 180EUR)!!! Sinteti niste prosti domnilor de la TAROM sau avetiatit de multi clienti incit vreti sa scapati de ei sau sa ii selectati prin pretul prohibitiv!!!

Varianta 2: tren

Caut pe net in site-ul CFR si aflu ca am citeva variante bune. Unele chiar cu vagon de dormit. Preturi de clasa 1 intre 80 si 115 RON si suplimentul de vagon de dormit 117 RON. Un pic mai respirabil, zic eu.... Buuuun. Stiu din presa ca se poate face rezervare online. Costa 3,5 lei dar decit sa ma duc cu 7 ore inaite pe la agentii merita. Desi e stupid....

Ma pun pe treaba si incerc sa imi fac rezervare online. Intru pe site, completez formularul, dau sa merg mai departe...nu merge. Raspuns: utilizatorul nu a putut fi creat. Reaiu procedura, instalez certficatul din nou si ma accepta. Zic super! Iupii! De unde vine mesajul care m-a facut sa ma kk pe mine de ris si sa ma intreb cit de timpiti sint romanii:
" Introducerea utilizatorului s-a efectuat cu succes. Pentru activarea utilizatorului, vă rugam să vă prezentaţi la orice staţie de cale ferată care emite legitimaţii de călătorie în sistem electronic, pentru verificarea datelor introduse şi activarea contului. Numai după activarea contului se pot efectua rezervări on-line. Activarea trebuie realizata in termen de 30 zile calendaristice ! "

Bai fratilor, astia sint chiar idioti!!! Daca ei cred ca eu ma duc la agentie sa imi verifice tanti mitza biciclista datele din buletin ca sa ma valideze in sistemul lor de tot kktul, pe care cred ca au dat bani cu galeata cu caruta, sint chiar haiosi. Pai unde in lumea asta ati mai vazut mai cefereilor asa ceva. In care papua noua guinee, si nici acolo, te duci dupa ce ai facut o inregistrare online sa te verifice la fata doamna de la ghiseu si dupa aia dai repede fuga acasa sa iti continui rezervarea la bilet. Haiosi pina la prostie! Haiosi pina la crunta idiotenie a imberbului care a conceput sistemul (nu ma refer la programatori sau informaticieni, ci la cel care l-a gindit asa!). Pai eu acum am nevoie de rezervare nu peste 30 de zile!!! O proba de ADN nu vreti domnilor? Eventual inainte de fiecare rezervare online sa va trimit un pic de .....saliva, un scuipat ceva.... sa o testati sa stiti ca in spatele butoanelor sint eu si ca intradevar fac o rezervare pe maretul vostru sistem.....Sinteti haiosi. Si mai si platesc pentru asta adica voi vreti sa platesc..... Rid si cu dorsalul de voi mai interesantilor!

Urmare a celor de mai sus m-am decis: ma duc la gara si imi iau bilet. Nu voi valida cerererea niciodata si nu ii voi arata doamnei de la ghiseu niciodata buletinul sau vre-un act. Imi pare rau ca am introdus in baza lor de date de kkt datele mele, dar le voi solicita prin mail sa ma scoata din toate bazele de date.

Mergeti inainte domnilor CFR si TAROM...in curind n-o sa mai existati! Si va mai plingeti ca nu aveti clienti. Priviti, aveti mai sus doua-trei motive...vi se par niste nimicuri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci bucuresti canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata