sâmbătă, 2 octombrie 2010

Aberatie ANRSC - debransari interzise si ordine abuzive

De citeva zile umbla vorba prin sat ca o sa platim caldura care trece prin tangenta la originea cladirii in care isi are sediul ANRSC. Pentru cine nu stie ce este ANRSC decriptarea este "Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice" si mai multe detalii pe site-ul lor: aici.

Am zis initial ca e o gluma proasta si ca lucrurile nu pot fi chiar asa. Dar cum eu am mai avut de a face cu aceasta agentie cind am incercat sa ma debransez si mi-au spus ca nu am voie sa faca acest lucru pentru ca un frustrat de presedinte al lor a dat un ordin ca nu pot face ce vreau pe proprietatea mea am inteles ca vorbele nu sint vorbe si ca lucrurile devin serioase.

Curtea Constitutionala, Avocatul Poporului, Consiliul Concurentei, RADET, ANRSC, Protectia Consumatorului nu au facut nimic pentru a anula Ordinele abuzive care incalca dreptul la prorietate si la folosirea acesteia dupa bunul plac si mai mult care incalca un drept constitutional inclusiv dreptul de a alege ce sistem de incalzire doresc sa folosesc!

Citesc apoi pe Hotnews.ro un articol si apoi ordinul presedintelui frustrat al ANRSC, care cred eu ca este bun prieten cu directorii de la RADET si alte utilitati falimentare din tara, si vad ca baietii s-au pus pe treaba dupa cum se vede in articolul acesta.

Apoi vad ca cineva a avut initiativa de a face un grup pe yahoo pentru a incepe sa ii combatem pe astia care isi bat joc de noi si care sint aserviti unuia sau altuia numai noua nou, cei care ii platim!

Grupul se afla aici: http://groups.yahoo.com/group/centraletermice/

Singura cale de a-i opri este sa ii combatem in contencios administartiv si apoi daca nu reusim sa mergem chiar la Haga pentru ca ordinele date de acest ANRSC sint abuzive si incalca dreptul de proprietate si chiar drepturile omului.

In concluzie: va propun sa ne stringem mai cit mai multi si sa incercam sa combatem abuzurile ANRSC in contencios admuinistrativ prin obligarea acestora sa anuleze ordinele si reglementarile abuzive si sa respecte LEGEA si proprietatea privata!

Luati atitudine si alaturati-va noua : http://groups.yahoo.com/group/centraletermice/

Un comentariu:

  1. ordinul este o norma tehnica de aplicare a legii SACET .
    daca este citit cu atentie si buna credinta nu scrie nicaieri in acest ordin ca cei cu cenntrale proprii sa plateasca altceva decat consumul de la cenntarala proprie .
    atat autoritatile locale cat si firmele de distributie a caldurii , au incalcat legislatia in domeniu , timp de 5 ani . de aceea se fac ca ploua si interptreteaza legea selectiv . si mai este ceva : se bazeaza pe faptul ca nimeni nu citeste legea 325/2006 , legea 51/2005 si legea 230/2007 .
    si au dreptate - nimeni nu citeste (cei dreptt este mai mult de citit ) .

    RăspundețiȘtergere

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend