miercuri, 9 iulie 2008

Pariul cu parlamentarele

Extraordinar! Senzational! In exclusivitate! Unic!

Aparent niste cuvinte demne de o televiziune specializata in seriale cu morti disparuti si tot felul de prezicatori sau clarvazatori. Ei bine nu este asa.

Citesc aici un articol exceptional care spune anumite lucruri mai in gluma mai putin in serios despre niste preziceri ale unor jurnalisti cu mintea odihnita si care au timp de studii comparative pe politici diferite.

In fine mai in gluma si mai putin in serios, mi-a atras atentia articolul cu pricina si l-am parcurs cu mare atentie. Si mie mi se pare tot de sefeu ce zic ei acolo dar mi se pare ca vor sa abata atentia de la ceea ce este evident si anume de la faptul ca este foarte probabil ca la alegerile viitoare sa se intimple la o scara mai mare ce s-a intimplat la alegerile locale de la sectorul 5 de acum 4 ani si de la capitala de anul acesta.

Am mai scris despre asta si sper sa nu am dreptate. Din nefericire prima parte a propozitiei alegerilor pentru capitala tinde sa confirme metoda patentata de partidul cu trei trandafiri cracanati... care este.

Singurul lucru de care mi-e frica este ca daca ies astia o sa ne oblige sa ne punem termopane la toate casele pe banii nostrii de la o anumita firma ... si atunci va fi bine...vom face economie...vom plati mai putin la intretinere...vom avea mai multi bani.... si vom trai muuult mai bine....pe marginea bordurilor proaspat schimbate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend