joi, 16 aprilie 2009

ING ...fara cash in bancomate

Ieri si azi incercat de citeva ori sa retrag niste bani din bancomatele susnumitei banci. Greseala sau eroare. In 3 sedii din zona 1 mai - Domenii inclusiv in sediul central de pe Kiseleff nu sint bani in bancomate.

Merg si intreb. Raspunsul este politicos: momentan nu sint fonduri disponibile....Stau si ma uit piezis la dominsoara din sediul central si ii explic ca de doua zile este problema aceasta.... momentan. Nici macar nu stie sa minta imi spune ca problema este de o ora. Raspuns gresit: acum o ora fusesem acolo si tot nu erau bani.

Ma duc pe Mihalache (fostul 1 Mai) acolo aceeasi chestiune ca si ieri. Nu sint marunti in bancomate! Doamna ne spune ca este o problema de MOMENT!!! Care moment doamna ca si ieri era la fel.. Unul functioneaza din fericire. Sintem 10 oameni la coada si speram sa ajunga numerarul....."Luati mai putin sa ajunga la toti!" va aduceti aminte?

De ce nu vor sa recunoasca faptul ca au o problema!??! Sint diplomati. Nu e "politicaly corect"...pe-a mamei domniilor lor!!!Poate ca ar trebui sa mergem si la alte sedii, vine o sugestie. Nu e cazul, la Gara e la fel, nu au cash, am fost eu, zice cineva.... Sa fi scos toti banii din tara banca mama sau sa fie doar o problema de moment?

Macar ar trebui sa puna un afis care sa te anunte sa nu mai stai ca boul in fata bancomatului ca sa primesti un mesaj evaziv: "solicitarea dumneavoastra nu a putut fi procesata va rugam incercati alta suma!!!!" Sa dea un mesaj ca nu sint bani acolo nu sa te faca sa incerca toate variantele de sume pe care le poti inchipui astfel incit iti dai seama ca au o problema sau ca nu au bani!

Oricum le transmit sieu un mesaj evaziv!!! Stiti bancul cu raspunsul evaziv....: da-va in ...p...ana mea! E o chestiune de atitudine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend