marți, 21 aprilie 2009

O emisiune TV, adeka dupa bloguri...?

Am urmarit cu interes emisiunea lui Teo de pe Realitatea din acest week-end. Mi s-a parut interesanta avind in vedere ca este un pic departe de stilul cu care ne-a obisnuit el ca personaj principal al standup-ului romanesc de dupa revolutie. Vorbesc aici despre emisiunea "dupabloguri" care isi are atasat si un "blog" care pare a fi mai mult sau mai putin un fel de review obiectiv (la fel de mai mult sau mai putin) sau nu asupra comunitatii blog din tara noastra.

Punctul de plecare e bun, ideea e fantastica si poate, nu stiu daca nu este chiar inspirata, este influentata de emisiunea similara care se ocupa despre publicitate. Nu stiu daca inserturile sau cartoanele mi-au dat aceast impresie dar ceva mi-a adus aminte cumplit de emisiunea lui Andi....

In rest, Teo este excelent. Emisiunea este alerta si pot spune ca nu m-am putut duce la "buda" pe timpul ei de teama sa nu pierd ceva. Ma asteptam un pic la mai multa obiectivitate, dar avind in vedere ca se ocupa de o nisa...este evident ca trebuia sa intre in nisa ca sa poate supravietui. Cum? Simplu, cu ajutorul nisei aferente si publicul ei.

Mai departe, astept sa vad cind va discuta si va prezenta si bloguri cu mai putin de "j-demii" de vizitatori zilnici, cind va prezenta si bloguri de nisa, cind va prezenta si un ciudat, si un disperat, si un nebun si cind va fi nu numai pe linga clasicii in viata ci ii va "suporta" si pe cei ce acum sint sau vor fi plebea...Elitele au destula promovare este cazul sa facem ceva si pentru plebei...opinia mea.

Si mai astept un lucru: sa se ocupe si de cei care fac blog si blogging doar de placere nu ca mod de viata si ca mijloc de existenta. Exista in peisaj si oameni care fac chestia asta doar de amorul artei nu pentru clickuri si vizitatori unici. Exista oameni care fac asta nu ca mercenari si nu doar pentru a putea sa vinda publicitate cu nemiluita pe bani buni in pagina lor. Pe acestia i-as scoate in evidenta....i-as promova....desi poate totul se reduce la bani si la puterea lor...! In fond si la urma urmelor e o chestiune de atitudine...Oricum nu e o tentaiva de "kafka frate!" .... si nici cimitirul vesel sau socialism stiintific nu e! Banii vorbeste!

Apropos, ca veni vorba de bloguri si de stand-up...stiti de ce ciinii isi ling sexul (fie ei femele sau masculi?)? Simplu: pentru ca pot! Va dati seama citi oameni ati vedea pe strada facind chestia asta daca ar putea? In tramvaie, in autobuze, in statiile de metrou...pe la colturi...folositi-va imaginatia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend