luni, 31 mai 2010

Rezumat sau Back in ...black

Nu este vorba despre celebra melodie desi as fi dorit sa fie. Nu se refera la muzica desi mi-as fi dorit sa fie asa.

Au fost acum 2 saptamini Zilele ClubFORD 2010 si s-au terminat. A fost lume multa, peste 25 de oamnei si 207 masini adunate din diverse colturi ale tarii in pracarea Roman din Brasov. A fost un eveniment reusit si lumea s-a simtit bine. Este evident ca au fost si circotasi...dar nu poti sa ii multumesti pe toti. Au avut grija de noi Valvoline si Ford CSD Grup care ne-au ajutat cu premii multe si utile, sponsorizare si la organizarea evenimentului. Acum .... back in black... la treaba si gata cu distractia!

A mai trecut o saptamina si am participat la un eveniment organizat de FanKia si Repsol in parcarea pavilionului H din Bucuresti. Evenimentul a fost frumos, fetele au fost frumoase, au venit motoare si masini deosebite si ne-a ajutat si vremea. Desi evenimentul a fost dedicat cluburilor auto, doua cluburi nu au rata ocazia de a afisa masini de showroom (cu pretul si discountul oferit de dealer pe ele) lucru care m-a facut un pic sa fiu dezamagit de ei si de faptul a organizatorii le-au permis acest lucru. Acum ...back in black.... la treaba si gata cu distractia!


Luni incepe greva. Imi place greva bugetarilor pentru ca se circula mai bine in capitala. Cind sint bugetarii in greva si studentii in vacanta circulatia in Bucuresti este de vara. Acum sint si bugetari care s-au desteptat si care au refuzat greva. Si-au dat, in sfirsit, seama ca sint manipulati politic si ca liderii lor nu fac altceva decit sa joace cum le spune partidul. Pai ce sindicat este ala care nu suporta cheltuielile din zilele de greva? Normal cit esti in greva nu-ti iei banii de la angajator dar trebuie sa ti-ii dea sindicatul. Ce sindicat a facuta asta? Nici unul pina acum. Deci faceti voi greva, ramineti fara bani ca si asa aveti putini si noi ne facem burta mare si contul gras ... politic. Deci ... back in black ...tovarasi! O sa vedem comentarii pe anumite televiziuni si o sa inceapa circul!

Si o veste interesanta de ultima ora: Valvoline organizeaza in acest sfirsit de saptamina un eveniment de Drag Racing. Revin cu amanunte...

Care este atitudinea mea: ignor greva, ignor circotasii, circotesc cind cred ca trebuie, nu ma intereseaza ce cred altii si incerc sa traiesc viata la maxim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete

atitudine alegeri politica politie ford campanie copii initiativa primar abuz bani etc greva idee orfani primarie Tebea Viena bucuresti carburant gropi iarna presedinte sarbatori vacanta EURO administratie an nou atitudine iluzii banci canal concediu parcare regula revolutie soferi trafic trainer turism vot zapada ajutor calatorii calculatoare case circulatie civilizatie cluburi concert craciun emigrare fitze gunoi idei oameni obisnuinta onoare paracre penibil ploaie respect spital taxe vecina 2012 ANRSC Austria Bon Jovi Brasov Delta Elevetia Goana dupa bani si uciderea sperantei... PMP Project Management RADET ac/dc administratia financiara aeroport afacere amenda amuzament artificii auto b-max biserica blog boicot bucovina campionat capusa capuse cirnati combustibil competitie comunism concurs constructii contrasens curs dezvoltare personala diacritice distractie diverse drumuri dupa bloguri echipa evaziune evenimente examen exempu fericire festival fonduri formator fotbal frumos fun furaciune google hotel parc idiot ilegal impozite impresii inmatriculare auto intilnire iubim 2 roti lansare laser lege leme lucru mall mamaia manuale masini minciuna mobilizare muzica nesimtire nudism olanda oras parfum party plimbare plopi pret primavara proprietate privata protest rabla radar rcs&rds referendum reparatii resemnare rest romania rutiera sanatate scoala scumpire semne serbare sex sfirsit sindicat spam sport strzi talon teama tehnologie televiziune timp liber unu mai vaccin valea screzoo valvoline viata weekend